Fiatal felnőttek köre

Körünkbe kb. 25 és 40 év közötti fiatal felnőttek járnak. Többségünk egyedülálló, de van köztünk néhány házaspár is. Alkalmainkat péntek esténként 18 órától 20 óráig tartjuk a Szabó Imre gyülekezeti teremben, minden hónap 3. péntekjén pedig az Új teremtés alagsori teremben. Minden hónap utolsó péntekjén szintén 18 órától a gyülekezet többi csoportjával együtt a Szabó Imre teremben közös bibliaórán veszünk részt. Az alkalom előtt a közös bibliaórák kivételével 17.30-kor imaközösségre gyülekezünk össze mindazokkal, akik fontosnak tartják, hogy együtt is az Úr elé vigyük közösségünket.
 
Bibliaóránkat közös énekléssel és imádsággal kezdjük, majd egy-egy igerészt olvasunk el és annak magyarázatát hallgatjuk meg egyik lelkipásztorunktól, amit beszélgetés követ és imaközösség zár. Többnyire egy-egy sorozatban haladunk előre, de vannak olyan alkalmaink is, amikor egy rövidebb igei bevezetés után megoszthatjuk egymással, hogy éppen hogy vagyunk, milyen örömöket vagy nehézségeket éltünk át a mögöttünk lévő időszakban. Vannak olyan összejöveteleink, amikor a bennünket személyesen érdeklő konkrét kérdéseinkre kaphatunk válaszokat a Bibliából. Kéthavonta bizonyságtételeket hallgathatunk meg meghívott vendégektől arról, hogyan lehet Jézust követni a mindennapokban az élet különböző területein. 
 
Rendszeres alkalmaink mellett kötetlen programokat is szervezünk. Nyaranként csendeshéten szoktunk együtt lenni. Várunk minden érdeklődőt!
 
Célunk, hogy egyre jobban megismerjük az Úr Jézust és az Ő akaratát személyes életünkre nézve, valamint egymás hite által is épüljünk.
 
Sok szeretettel hívunk és várunk, ha vágysz arra, hogy az Úr Jézushoz egyre közelebb kerülj, az Őbenne való hitben mélyülj, és egy kisebb közösséghez is tartozz! 

Várunk a minden ősszel megrendezésre kerülő IKON ifjúsági konferencián is! Hozd el a barátodat, edzéstársadat is!

2015 októberében az ifjúság hónapja keretében bizonyságot tettünk gyülekezetünk alkalmain. Ezekből olvashatsz összefoglalónkban.
Képek a program keretében megrendezett nyílt bibliaóránkról.

A 2017/18-as év bibliaórai tematikája ITT olvasható.

„Abban nyilvánul meg Isten hozzánk való szeretete, hogy egyszülött Fiát küldte el Isten a világba, hogy éljünk őáltala.” (1János 4,9)

Bővebb információ:
Ecsedi Anna


Az ifjúság bemutatkozó anyaga nyomtatható formában letölthető INNEN. Adjuk kézbe, hívogassuk vele a jövő gyülekezetét Isten országába!

Az MTV1
Református ifjúsági műsora 2014-ben „Az Ő szeretete teljessé lett bennünk...” címmel a fasori ifjúságról forgatott sorozatot. A műsor megtekinthető ITT.
(A megnyitást követően a Visszatöltés opciót kell választani.)